Copyright © Alle rechten voorbehouden. Ontwikkeld door RAEK! Management.
Te koop Onderdelen Arrive & Drive

Onderdelen

Onderdelen

Arrive

& drive

Arrive & Drive

Westfields

te koop

Te koop


Op donderdag 28 februari biedt Westfield Holland, in samenwerking met de Westfield Rijdersvereniging, potentiële deelnemers van de leukste merkencup van Nederland de mogelijkheid om te proeven aan de Westfield Cup racer. Van 13.00 tot 17.00 uur kunnen potentiële Westfield Cup-coureurs meerijden en zelf achter het stuur plaats nemen. Pas wel want op, een Westfield-verslaving heeft u zo te pakken en afkickklinieken bestaan nog niet…

Meerijden is gratis, zelf een half uur rijden kost u € 150,-, welke u terug krijgt bij de aanschaf van een Westfield Cup racer bij Westfield Holland. Kortom, de Westfield Cup houdt de drempel laag.

Westfield Holland is naast BA-Motorsport, RAEK Racing & MB-Motorsport op deze dag aanwezig om al uw vragen te beantwoorden. Nog niet overtuigd, dan kunt ook u uw vraag neerleggen bij één van de bestuurleden van de Westfield Rijdersvereniging, die in samenwerking met het DNRT deze cup organiseert.

Ook als u op zoek bent naar een geschikte Westfield Cup racer, dan bent u op 28 februari ook van harte welkom. Westfield Holland heeft beschikbare cup racers klaar staan en u kunt direct instappen voor een proefrit. Makkelijker kunnen we het niet maken, wel leuker! Want een goede tweedehands hebben w e al te koop staan vanaf € 10.000,- en een seizoen racen kan al voor een bedrag tussen de € 5.000 & € 10.000,-. Kortom heel veel fun voor een zeer beperkt budget.

Datum: Donderdag 28 februari 2013
Tijd: 13.00 tot 17.00 uur
Locatie: Circuitpark Zandvoort

Voor deze testdag kunt u zich hier inschrijven.

Voor meer informatie kunt ook kijken op www.westfieldcup.nl.
Westfield Cup testdag voor potentiële deelnemers