Copyright © Alle rechten voorbehouden. Ontwikkeld door RAEK! Management.


11 juni mochten we naar , zoals Huub Vermeulen dat zegt, het buitenland, te weten Assen. Net zo ver als Zolder, en ze praten er anders, dus hij heeft wel een beetje gelijk. Deze keer reden we dus op een dinsdag, dat kan bij de DNRT, soms race je op een doordeweekse dag. Dat was ook de reden dat het team van Wellink niet uit 6 of 7 maar slecht uit 4 auto’s bestond deze ronde. De auto van Hayley en Hans had wat getest en uiteindelijk stond de auto er weer competitief bij.

In de vrije training zat Hans er gelijk goed bij, zo ook in de tijdstraining met twee keer een vierde tijd. De eerste wedstrijd was toch weer even wennen, maar uiteindelijk werd Hans vierde achter Arjen Heeck, Jan Stakenburg en Dennis de Groot die de eerste manche op zijn naam schreef. Vanaf een vierde startpositie kon Hans in race twee weer direct het duel met Arjen Heeck aan gaan. Helaas begaf in de derde ronde de recent uit Engeland gehaalde versnellingsbak het, met als gevolg dat de auto zonder aandrijving in het gras moest worden geparkeerd.

Goed was het om te zien dat Willem Vriend na een moeizame start steeds beter op gang kwam en de laatste race zijn beste race van de dag reed. Met een vijfde plaats algemeen als resultaat. Ook Max Boodie kwam steeds beter op gang en zijn zevende plek in de laatste race was gelijk zijn beste seizoensprestatie.

Al met al was het weer een super event met een hele fijne ontspannen sfeer in de clubtent. De volgende keer rijden we weer op Assen, maar dan zijn we te gast bij de HARC, dat is een 2-daags evenement. Dus op naar, inderdaad …… Assen.
Westfield Cup evenement 3 - Assen - 11 juni
Te koop Onderdelen Arrive & Drive

Onderdelen

Onderdelen

Arrive

& drive

Arrive & Drive

Westfields

te koop

Te koop